Bol.com Black Friday aanbiedingen

Laatst bijgewerkt in augustus 2023

Het is weer zover: Black Friday bij bol.com! Ben jij een koopjesjager en op zoek naar voordelige deals? Dan wil je Black Friday uiteraard niet missen! Ook ik houd alles goed in de gaten.

Dit jaar geeft bol.com wederom gigantische kortingen op een deel van hun assortiment. Bol.com staat sowieso al bekend om de grote selectie aan producten en scherpe prijzen. Je kunt dus extra voordeel halen: van fitnessartikelen en huishoudelijke apparaten tot elektronica een verzorgingsproducten.

Check hieronder direct de Black Friday actie bij bol.com

Wat is Black Friday?

Nog even terug; wat is Black Friday? Black Friday is een jaarlijks terugkerende dag van uitverkoop. Dit is vanuit de VS overgewaaid naar Nederland.

In Nederland zie je elk jaar steeds meer bedrijven meedoen in de maand november. Tijdens Black Friday worden enorme kortingen gegeven die vaak tot wel 50% of meer kunnen oplopen.

Het is een mooie gelegenheid om te profiteren van de beste deals van het jaar. Veel mensen kijken uit naar deze dag. Het is ook een mooie timing met een maand voor Kerst.

Waarom bestellen bij bol.com tijdens Black Friday?

Ieder jaar kun je in november weer extra geld besparen. Er doen steeds meer bedrijven mee aan Black Friday. Bij bol.com profiteer je extra met de volgende punten.

  • Groot assortiment met kortingen.
  • Gratis verzending bij een bedrag van boven de €20,-.
  • Vandaag besteld, is morgen direct in huis.
  • 7 dagen in de week thuisbezorging.
  • Zelf de leverdag kiezen.
  • Gratis retourneren.
  • Extra korting voor Select-abonnees.

Hoe lang duurt Black Friday bij bol.com

Black Friday duurt vaak 10 dagen bij bol.com. Elke dag verschijnen er nieuwe producten met korting. Houd het dus in de gaten. Je kan je bijvoorbeeld aanmelden voor de nieuwsbrief.

Waarom doet bol.com mee aan Black Friday?

Winkeliers – en dus ook bol.com – bereiden zich heel het jaar voor op Black Friday. Op deze dag willen ze extra profiteren door flinke kortingen aan klanten te geven. Zo komen retailers wat makkelijker af van seizoensproducten en overtollige voorraad.

Daarnaast kun je niet achterblijven als bedrijf. Als steeds meer bedrijven meedoen aan Black Friday, dan moet je wel de concurrentie aangaan om geen omzet mis te lopen.  

Mijn conclusie over Black Friday bij bol.com

Tijdens Black Friday word je overspoeld met kortingen. Je weet eigenlijk niet meer waar je moet zoeken.

Bol.com trekt vaak mijn aandacht, omdat het assortiment zo groot is en ook zij aan flinke kortingen doen. Ik verbaas me elke keer weer hoe bedrijven hun promoties inrichten om meer te verkopen.

Sinds twee jaar koop ik ook van alles en nog wat tijdens Black Friday. In mijn telefoon heb ik altijd een lijstje staan van producten die ik graag zou willen, maar niet per se nodig zijn.

Vervolgens kijk ik tijdens Black Friday of een van deze producten met korting wordt aangeboden. 9 van de 10 keer slaag ik.

Ook dit jaar heeft bol.com weer leuke aanbiedingen. Check de onderstaande button voor de beste deals!

Lees ook ons artikel over het saldo checken van een bol.com cadeaukaart of onze blog met de goedkoopste producten op bol.com om de verzendkosten te omzeilen.


Lisanne Vendel - Online marketeer

Over de auteur

Lisanne is een vaste blogger bij Health Guide. Ze weet alles over de online wereld en heeft jarenlang ervaring als SEO-specialist. Tijdens haar studie startte ze met diverse blogwebsites, waardoor ze nóg meer interesse kreeg in onlinemarkting. Tegenwoordig deelt ze graag haar kennis en ervaringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *