Goedkoopste producten bol.com

Laatst bijgewerkt in juli 2023

Probeer je ook de verzendkosten van bol.com te vermijden? Bekend probleem bij velen; inclusief ikzelf. Je komt vaak net een aantal cent te kort om aan het bedrag van €20,- te komen.

We hebben daar een oplossing voor! Ik heb voor jou onderzoek gedaan naar de allergoedkoopste e-books. Deze e-books zijn vaak maar 10 tot 20 eurocent. Dit scheelt je verzendkosten en je zit niet met fysieke producten opgescheept. Dat betekent minder afval, transport en gedoe met pakketbezorgers.

E-book van 0,10 cent

ebook Mimesis Journal Books van 10 cent

E-book van 0,15 cent

ebook van 0,15 cent

E-book van 0,19 cent

ebook De wasmachine voor 0,19 cent

Hoe krijg ik gratis verzending bij bol.com?

We willen allemaal zo min mogelijk geld betalen. Ik shop vaak bij bol.com, omdat het assortiment gigantisch is. Als ik mijn winkelmandje vul en wil afrekenen, kom ik soms een aantal centen te kort voor gratis verzending.

Ik ga vervolgens op zoek naar goedkope producten om de verzendkosten van ongeveer €2,99 te besparen. Als je een product vindt van minder dan €1,-, dan bespaar je al snel een paar euro’s. Dat is altijd lekker meegenomen!

Het probleem zijn vaak de fysieke producten en het wisselend aanbod van goedkope artikelen. Met de volgende link heb je altijd een overzicht van de goedkoopste producten (e-books) bij bol.com.

Bestelling met verzendkosten

In de afbeelding hieronder zie je dat ik €0,05 te kort kom voor de gratis verzendkosten.

verzendkosten bij bol.com

Bestelling zonder verzendkosten

Door het toevoegen van een goedkoop e-book van €0,10, bespaar ik dus €2,89.

gratis verzendkosten bij bol.com

Andere methodes voor gratis verzending bij bol.com

Er zijn uiteraard andere methodes om de verzendkosten bij bol.com te omzeilen. Als je geregeld producten bij bol.com koopt en niet elke keer e-books wilt aanschaffen, kan een Select-abonnement interessant zijn.

Je betaalt voor het Select-abonnement een bedrag van €11,99 per jaar. Na het afsluiten van dit abonnement betaal je geen verzendkosten meer. Je krijgt overigens vaker kortingen op verschillende producten. Ideaal voor de mensen die elke week wat bij bol.com bestellen.

Je kan als laatste optie ook een cadeaukaart van €5,- kopen. Op die manier hoef je geen verzendkosten te betalen en kan je het bedrag op een ander moment uitbesteden.

Nog even alle opties voor gratis verzending bij bol.com op een rij.

  • Goedkope e-books (of andere producten) van een paar cent bestellen.
  • Select-abonnement afsluiten.
  • Cadeaukaart van €5,- kopen.

Gratis verzendkosten bij bol.com door een e-book van slechts €0,10!

Bol.com producten van een paar cent

Er zijn dus best veel mogelijkheden om geen verzendkosten bij bol.com te betalen. Ik gebruik zelf de eerste methode: goedkope e-books.

In het verleden had je zelfs e-books van maar €0,01. Deze zijn helaas niet meer te vinden. Het goedkoopste product dat ik op bol.com heb kunnen vinden is van €0,10. Alsnog een goede deal lijkt mij.

Via de onderstaande button ga je altijd naar de goedkoopste producten op bol.com. Succes!


Roos Portman - Auteur ontspanningsartikelen

Over de auteur

Roos is een vaste schrijfster bij Health Guide. Ze schrijft over allerlei dingen waar ze in het dagelijks leven mee bezig is. Roos heeft een achtergrond in yoga, meditatie en mindfulness. Verder is ze altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezondheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *