JBL Clip 4 vs JBL Go 3

Op zoek naar de perfecte draagbare luidspreker, maar kan je niet kiezen tussen de JBL Clip 4 en de JBL Go 3? Check dit artikel om zelf de juiste keuze te maken.

Verschillen tussen JBL Clip 4 en JBL Go 3

Voordelen van de JBL Clip 4 ten opzichte van de JBL Go 3

  • Langere batterijduur (tot 10 uur).
  • Geïntegreerde karabijnhaak.
  • JBL Original Pro Sound met verrassend rijke audio en krachtige bassen.

Voordelen van de JBL Go 3 ten opzichte van de JBL Clip 4

  • Iets lichter in gewicht (209 g).
  • Goedkoper
  • Koppelbaar met andere speakers.

Vergelijkingstabel JBL Clip 4 vs JBL Go 3

In deze tabel zie je een vergelijking van de belangrijkste kenmerken tussen de JBL Clip 4 en JBL Go 3 2. Beide luidsprekers bieden uitstekende geluidskwaliteit en hebben hun eigen unieke voordelen.

KenmerkenJBL Clip 4JBL Go 3
GeluidsweergaveSolo geluidsweergaveMono geluidsweergave
Totaal uitgangsvermogen5 W4.2 W
BatterijduurTot 10 uurTot 5 uur
WaterdichtIP67 (volledig stof- en waterdicht)IP67 (volledig stof- en waterdicht)
Bluetooth-versieBluetooth 5.1Bluetooth 5.1
KoppelbaarNeeJa
KarabijnhaakJaNee
Gewicht239 g209 g
Kleurenopties8 verschillende kleuren9 verschillende kleuren
Te koop bijJBL (officiële website) Bol.comJBL (officiële website) Bol.com

Opmerking: de verkoopprijs is bij de officiële website van JBL vaak het goedkoopst.

Overzicht van beide producten

Gebruiksgemak

In termen van gebruiksgemak valt de JBL Clip 4 op met zijn karabijnhaak, waardoor je hem gemakkelijk kunt bevestigen aan je tas, riem of rugzak. Dit is een slimme functie die ik vaak heb gebruikt tijdens het reizen en wandelingen.

De JBL Go 3 is ook gemakkelijk mee te nemen vanwege zijn compacte formaat en lichte gewicht, maar het mist de handige karabijnhaak.

Ontwerp

Wat betreft het ontwerp, heeft de JBL Go 3 een vernieuwd design met kleurrijke stoffen en mooie details die naadloos aansluiten bij de nieuwste stijlen.

De JBL Clip 4 heeft ook een aantrekkelijk ontwerp, maar heeft iets minder kleurenopties in vergelijking met de JBL Go 3.

Geluid

Wat betreft geluidskwaliteit, biedt de JBL Clip 4 het bekende JBL Original Pro Sound, met verrassend rijke audio en krachtige bassen. Het is verbazingwekkend hoe zo’n compacte speaker zo’n geweldig geluid kan produceren.

De JBL Go 3, hoewel ook goed in geluid, mist een beetje de kracht en volheid van de JBL Clip 4.

Batterijduur

Hier heeft de JBL Clip 4 duidelijk een voorsprong met zijn indrukwekkende 10 uur batterijduur. Deze lange speeltijd is geweldig als je een hele dag buiten wilt doorbrengen zonder je zorgen te maken over opladen.

De JBL Go 3 heeft een batterijduur van 5 uur, wat op zichzelf niet slecht is, maar het valt wel op in vergelijking met de Clip 4.

Prijs

Wat betreft prijs, is de JBL Go 3 meestal iets betaalbaarder dan de JBL Clip 4. Beide producten zijn het goedkoopst bij de officiële website van JBL te koop.

Mijn conclusie over de JBL Clip 4 en JBL Go 3

Als ik beide speakers vergelijk op basis van mijn ‘persoonlijke ervaring’ en de specificaties, dan zou ik zeggen dat de JBL Clip 4 overall de beste keuze is. Met zijn indrukwekkende geluidskwaliteit, langere batterijduur en handige karabijnhaak, biedt het net iets meer dan de JBL Go 3.

Als je echter opzoek bent naar een iets goedkopere optie met een compact ontwerp en voldoende geluidskwaliteit, dan is de JBL Go 3 nog steeds een uitstekende keuze.

Bekijk ook ons blogartikel over de verschillen tussen de JBL Charge 5 en Charge Essential 2 of het artikel ‘JBL Flip 6 vs JBL Go 3‘.

Ricardo van Doorn - Auteur over woningartikelen

Over de auteur

Ricardo is een vaste schrijver bij Health Guide. Hij schrijft graag over alles wat met je huis te maken heeft. Ricardo heeft jaren ervaring in de woning- en interieurindustrie. Hij houdt zich nu voornamelijk bezig met het testen van producten voor in huis. Op zoek naar producten die je leven veel aangenamer kunnen maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *